Google Pay става Google Wallet и в България

Споделете публикацията:

От тази седмица Google Pay става Google Wallet и ще поддържа нови цифрови елементи. Приложението Google Wallet ще бъде налично в България за Android и Wear OS и ще стандартизира начина, по който запазвате и получавате достъп до елементи, като например платежни карти, цифрови билети за събития, бордни карти, карти за лоялност и карти за подаръци.

Google Wallet ще предлага и интеграция с други приложения и услуги. Например потребителят автоматично ще получи възможност да добави бордната карта към своя Google портфейл, ако избере тя да бъде изпратена на неговия Gmail адрес след “чекиране”. Подобно нещо ще се случи и с билети за събития, закупени онлайн, като приложението ще изпраща известия, за да ви напомни за планираното събитие.

Как потребителите могат да получат Google Wallet?

През следващите два дни Google въвежда Google Wallet за всички потребители. Потребителите с включени автоматични актуализации ще видят, че приложението им автоматично се актуализира към Google Wallet. Потребителите без автоматични актуализации ще трябва да го актуализират ръчно от Play Store.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.