Два нови ергономични геймърски стола от Genesis – Astat 200 и 700

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви локална наличност на Astat 200 и Astat 700. Двата модела са част от новата ергономична серия на марката.

Те осигуряват защита на всяка част на гръбначния стълб, добра вентилация и много възможности за регулиране спрямо индивидуалните предпочитания на потребителите. Техният гъвкав ExoBase дизайн с 8 ребра може да се регулира в 3 различни позиции. Това решение осигурява подходяща опора за лумбалната част по време на дълги гейминг сесии. И двата модела имат възможност за регулиране на ъгъла на наклон и височината на облегалката за глава, както и височината, дължината и дори посоката на разположение на меките 3D подлакътници.

Genesis Astat 200 е основният модел от серията. Както облегалката за гърба, така и тази за глава са изработени от мрежест дишащ материал PureFlow, който е лесен за почистване, издръжлив и еластичен. Същата материя покрива и седалката, която е изработена от устойчива на деформация пяна. Базата на стола разполага с пет спици и повдигащ механизъм с товароновисмост до 150 кг и 60-милиметрови CareGlide колела, покрити със слой, който предотвратява надраскване на пода и осигурява гладко движение върху всякаква повърхност. Облегалката на стола разполага със специален дизайн с 8 ребра, който е точно отражение на структурата на гръбнака в лумбалната част. Този елемент може да се регулира в 3 различни позиции.

Astat 700 предлага дори регулиране на дълбочината на седалката, което е особено подходящо за по-ниски или по-високи хора, тъй като влияе пряко върху комфорта на облегалката и мускулната релаксация. Неговата основа е изработена изцяло от алуминий, а седалката, облегалката за гърба и тази за главата са покрити с висококачествена еластична PureFlowPLUS материя за по- добра вентилация.

Двата модела ще са налични от третото тримесечие на годината и ще се предлагат в избор между черен или червен цвят. Astat 200 ще се предлага на цена от около 500 лв. докато Astat 700 ще струва около 650 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *