Ето какво предлага новият Lenovo ThinkBook 16p Gen 3

Lenovo има ново попълнение в линията ThinkBook и това е ThinkBook 16p Gen 3. Моделът включва процесори AMD Ryzen 9 6000 H Series и NVIDIA GeForce RTX 3060 графична карта, като работи с Windows 11.

Заложено е на 16-инчов 2.5K IPS дисплей с тясна рамка и TÜV Rheinland Low Blue Light и TÜV Eyesafe сертификати за максимален комфорт на очите и сензор за синя светлина, който регулира яркостта на подсветката на екрана и клавиатурата. Устройството е налично в два варианта на дисплей, 400nit 60Hz панел и нов, подобрен 500nit 165Hz VESA Certified HDR400 панел. И двете опции за дисплей също са сертифицирани по X-Rite Pantone и поддържат функцията Dolby Vision.

Добавени са до 32GB двуканална LPDDR5 памет, до 2TB чрез двойно SSD съхранение и 71Wh батерия с издръжливост за целия ден. Освен това има Wi-Fi 6 поддръжка и два USB Type-C порта. Има също опция за Full-HD IR камера, комбинирана с Dolby Atmos и AI Meeting Manager, който може да конвертира текст в реч на четиринадесет поддържани езика по време на аудио конференции.

Новият модел вече е наличен в избрани региони с цени от 1999 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *