Нови серии уеб камери Brio 500 и слушалки Zone Vibe от Logitech

Споделете публикацията:

Logitech има две нови серии устройства, уеб камерите Brio 500 и слушалките Zone Vibe.
Brio 500 представляват нов клас видеокамери, които решават най-често срещаните предизвикателства при видео разговорите.

Серията за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

Новата сертия Logitech Zone Vibe са първите безжични слушалки на пазара, които комбинират представяне от висок клас с дизайн за комфорт. Те също са налични в графитно, бяло и розово. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom. Logitech Sync интеграцията с Brio 505 позволява на IT администраторите да ъпдейтват фърмуера и да диагностицират проблеми, така че хибридните служители да не спират работа.

Серията Brio 500 и хедсетите Zone Vibe са сертифицирани като въглеродно неутрални, което означава, че въглеродният отпечатък на продуктите е намален до нула. Пластмасовите части на Brio 500 включват рециклирана пластмаса: 68% за графитната и черната и 54% за бялата и розовата версии. Zone Vibe са изработени с минимум 25% рециклирана пластмаса.

И двете продуктови фамилии са пакетирани в хартия, която идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe 100 ще бъдат налични през септември 2022 г. на logitech.com и при други глобални ритейли. Препоръчителната цена за Brio 500 е 269,99 лв. с ДДС. Препоръчителната цена за Zone Vibe 100 229,99 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.