vivo с редица кампании свързани със Световното по футбол

Споделете публикацията:

vivo е официален смартфон и единственият официален спонсор в мобилната индустрия на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г. То стартира на 20-и ноември, като в него ще се включат 32 международни отбора и ще се проведат общо 64 мача.

Във връзка с това компанията стартира и кампанията vivogiveitashot. Кампанията отправя призив към хората да запечатат в кадри незабравими моменти заедно с vivo по време на FIFA World Cup Qatar 2022, без значение къде се намират. Да се присъединят към онлайн или офлайн футболното предизвикателство, да създадат свои кадри, да се свържат с нови хора, да излязат от зоната си на комфорт, както и да се впуснат в нови приключения и предизвикателства.

MOSCOW, RUSSIA – JULY 15: During the 2018 FIFA World Cup Russia Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Denis Doyle – FIFA/FIFA via Getty Images)

vivogiveitashot, цели да окуражи феновете по цял свят да се отдадат на футболния дух, използвайки социалните платформи – Facebook, Instagram и TikTok. Първата вълна ще продължи до 16-ти ноември, давайки възможност на футболните почитатели да публикуват неограничен брой снимки и видеа с vivo в своите Инстаграм профили. Глобалната технологична компания ще раздава награди, за да окуражи феновете да изразят своето вълнение за Световното първенство по футбол.

За да участвате, последвайте vivo в Инстаграм – vivo_bulgaria, където са детайлно упоменати условията за участие в играта. Десетима участници с творческо DNA ще спечелят vivo смартфон с топка и FIFA премиум продукти.

Втората вълна ще започне на 14-и ноември и ще продължи до 31-ви декември. Тя включва специални vivo филтри.

Освен това vivo ще започне и кампанията #vAreHereToShare, която ще се проведе от 15-ти до 18-ти декември. Нейната цел е да породи интересни дискусии около приближаването на големия финал на турнира. В допълнение тя ще предостави на феновете платформа за обсъждане на полуфиналите и финала на Световното, насърчавайки споделянето на вълнуващи спомени от първенството между семейства и приятели, независимо в коя част на света се намират те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *