Започват продажбите на Huawei Mate 50 Pro

Споделете публикацията:

От днес официално започват продажбите на най-новия флагман на Huawei Mate 50 Pro в България. За първи път у нас достига и вариант с кожен гръб, от оранжева изкуствена кожа. Тя идва още с Kunlun Glass дисплей и 512GB пространство за съхранение на препоръчителна цена от 2699 лева. Версиите в класическо черно и сребристо идват с 256GB на препоръчителна цена 2499 лв.

Huawei Mate 50 Pro в черният и сребрист вариант се предлагат от А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp. Вариантът в оранжево е наличен през Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

За всички версии Huawei предлага възможност за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, на цена 156.99 лв. Повече информация за нея може да намерите тук.

Ключови характеристики

Mate 50 Pro бележи нов пробив в технологията на мобилната фотография с първата по рода си 10-степенна регулируема бленда на неговата 50MP Ultra Aperture камера. Тя позволява прецизно регулиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматичен се настройва отлично според снимания кадър. 64-мегапикселова перископна телефото камера от своя страна поддържа до 100-кратен зуум и дава цялостен диапазон на увеличение до 200 пъти.

Mate 50 Pro е с тънък профил от 8.5 мм и отличителен симетричен дизайн по отношение разположението на основната камера, с Clous de Paris обков. Kunlun Glass покритието на оранжевата версия състои от милиарди нанометрови кристали, което повишава издръжливостта му при падане до 10 пъти спрямо черната и сребърната версии. И трите варианта идват с IP68 сертификат за устойчивост на прах и вода, но при оранжевата версия устойчивостта достига до цели 6 метра под вода за 30 мин, което позволява цялостна по-висока издръжливост във влажна и прашна среда.

Mate 50 Pro идва с новата операционна система EMUI 13, въвеждаща редица технологии, които значително повишават цялостната му производителност, сред които е SuperStorage за спестяване на до 20GB (на телефон с 256 GB ROM), оставяйки повече място за снимки и видеоклипове. В собствения магазин за приложения на Huawei – AppGallery, глобалните и локални приложения непрекъснато нарастват, а ако все пак не можете да намерите търсеното от вас приложение или функционалност директно през AppGallery, можете от нея да свалите приложението Gspace и да ги инсталирате през него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *