Селекция от коледни филми в HBO Max

Празничното настроение вече си прокрадва път с наближаването на декември. Някои от нас ще имат повече почивни дни, които да прекарат в уютна и семейна обстановка. Как обаче да прекарате по-добре времето си освен да сте на топло, в приятна компания и с тематичен филм. Е HBO Max има редица предложения, които ще допринесат за изживяването.

„Коледна история по Коледа“ е продължение на класиката „Коледна история“. Ралфи Паркър вече не е хлапето, забъркало се в голяма каша точно по празниците. В продължението на историята той е зрял мъж със собствено семейство и трябва да направи всичко възможно празникът да бъде идеален за всички. Естествено, това е предизвикателство и е съпроводено с комични предизвикателства от всякакъв характер.

„Коледна мистерия“ (от 24 ноември) – Преди век момче намира част от вълшебните звънчета на Дядо Коледа, което носи мир и благоденствие на родното му градче в продължение на столетие. Звънчетата обаче изчезват и група храбри хлапета трябва да разбули мистерията и да върне коледната магия в Шелтър Бей.

„Боровинкова Коледа“ (24 ноември) – Разделена двойка симулира брачна хармония по националната телевизия, за да помогне на коледния фестивал в своя град и на бизнеса си. Каква ли изненада ще им поднесе бъдещето и дали любовната искра няма да бъде запалена от празничния дух?

„Коледа в хармония“ (24 ноември) – Певицата и автор на песни Гейл (Анелиз Сеперо) получава изключителната възможност да се включи в състезание за участие в коледния концерт на iHeartRadio в Лос Анджелис. Тя поема с буса си през страната, само за да стигне до Хармъни Спринг, Оклахома. Без излишни пари, с които да покрие ремонта на буса си, Гейл е принудена да приеме съвета на местния автомонтьор Джеръми (Джеръми Съмптър) и да поеме обучението на училищния оркестър, който също иска да изнесе коледен концерт. Гейл и Джеръми се сближават повече от очакваното, но ако тя все още иска да осъществи мечтата си, трябва да изостави както него, така и Хармъни Спрингс.

“Кученцето Пат: Коледа с Пат” (27 ноември)
“Холивудска Коледа” (1 декември)
„Коледа по Дикенс“ (23 декември)
„Коледа във фермата“ (23 декември)
„Коледен валс“ (23 декември)

Още коледно настроение в HBO Max:

“Гривна за коледа”
“Специалната коледа на Алф”
“8-битова Коледа”
“Не целувай мъж с коледен пуловер”
“Омагьосаната коледна торта”
“Вълшебна нощ”
“Мъчителна Kоледа”
“Обърната елха” (български филм)
“В търсене на Дядо Коледа” (късометражен)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *