Ново технологично решение за подобряване на мъжкото сексуално здраве и изживяване

Испанският стартъп MYHIXEL е създаден с цел да подобри мъжкото сексуално благосъстояние, като по време на CES компанията демонстрира най-новото си решение. MYHIXEL CONTROL подобрява контрола върху еякулацията и се адаптира към потребителските нужди чрез нови технологии и функционалности.

От компанията споделят, че имат над 17 000 потребители на предходните си модели, като брандът е представен в над 42 страни. MYHIXEL Control комбинира приложението MYHIXEL Play със стимулационното устройство MYHIXEL II. Чрез система с изкуствен интелект, програмата се адаптира за персонално изживяване.

Потребителят може да избира между различни действия за максимално удоволствие. Използвана е и система за геймифициране, която обучава човека за телесния механизъм свързан с еякулацията за постигане на максимален контрол. Освен това се предлага седмична програма и съвети за фитнес, хранене и т.н.

Хардуерното устройство има акселерометър и Bluetooth свързаност, както и система за вибрации и две нива на засмукване. То е меко и с анатомично реалистичен интериор. Формата му го прави лесна за почистване като има водоустойчивост.

Към момента новият модел е наличен за предварителна заявка през Indiegogo с намалена цена за 160 евро, като доставките започват през февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *