Huawei организира фото конкурс с награда Mate 50 Pro

Huawei организира фото конкурс в социалните мрежи „Снимай и сподели любимите си неща в месеца на любовта“. Той е отворен за участие през целия месец февруари (до 28 февруари 2023 г. до 00.00 ч.) за лица, навършили 18 години, като кадрите трябва да са заснети с телефон Huawei.

Победителят в него ще бъде обявен на 10 март 2023 г., а наградата е смартфон Huawei Mate 50 Pro с гръб от оранжева изкуствена кожа, 512GB памет и защитно покитие на екрана Kunlun Glass.

От компанията споделят, че за да се включите можете просто да заснемете това, което обичате – любимите си хора, домашни любимци или дори неодушевени предмети, които свързвате с любовта, така както вие я разбирате и преживявате. След това трябва да споделите най-сполучливите си кадри, без ограничение за броя им, в публичен пост в собствения си профил във Facebook или Instagram, с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, за да бъде видимо участието и, съотвено, включено в журирането според условията на Конкурса.

Победителят ще бъде определен от тричленно жури в състав: Анди Мяу, Генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, и професионалният фотограф Темелко Темелков. Изображенията могат да бъдат заснети и обработени само на телефон Huawei, но е позволено изпозлването на софтуер за обработка на трети страни.

One thought on “Huawei организира фото конкурс с награда Mate 50 Pro

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *