Визуална промяна за Spotify, в стил TikTok

Spotify не иска да изостане от съвременните тенденции, като компанията обяви, че въвежда значителна визуална промяна на мобилното си приложение в тон с успешната платформа TikTok. Така при отваряне на раздела Home вече ще виждате персонализиран поток с прегледи на песни, подкасти и аудио книги (където са налични).

Прегледите би трябвало да подобрят възможността за бързо изпробване на съдържание. По данни на компанията, все повече потребители се отдават на прослушване след като са прегледали дадено съдържание.

Потокът с музикално съдържание ще включва персонализирани препоръки за песни, албуми и плейлисти. При наличието на такива, ще има и анимирани ефекти, които ще са в тон с прегледите. При подкастите също ще се заложи на персонализирани препоръки за нови и познати епизоди от продукции. Предвидени са и субтитри в реално време.

След преглед ще можете да запазите, изтеглите или да споделите съдържанието. Също така можете да изслушате съдържанието отначало. При подкастите има и опция за продължаване на слушането. Новостите ще бъдат въведени поетапно за Android и iOS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *