Европейски дебют за слушалките Huawei FreeBuds 5

Най-новият модел напълно безжични слушалки (TWS) на Huawei дебютират в международен план. Става дума за модела FreeBuds 5, които изненадват с интересен асиметричен дизайн, който според компанията позволява по-добро пасване в ухото.

Заложено е на стебло под ъгъл 32 градуса, което води до оптимално разпределяне на теглото, като има и извивка за подобрено удобство в самата слушалка. Моделът използва двойни магнитни говорители и аеродинамично подобрение на звуковото налягане.

Високото качество на звука е постижимо чрез Hi-Res Audio Wireless с LDAC, както и L2HC. Добавен е също така адаптивен еквалайзер и има персонализиран звук според ухото в реално време. Въпреки отворения дизайн (без силиконови накрайници) е включена технология за активно шумопотискане от трето поколение с два режима – General и Cozy.

Налични са по три микрофона, което помага и при шумопотискане при разговори. С един заряд се постигат до 3.5 часа автономност с ANC или 5 часа без ANC. С вградената в кейса батерия общото време достига до съответно 20 и 30 часа. Има и технология за бързо зареждане, като за 5 минути зареждане получавате 2 часа плейбек.

Поддържа се сензорно управление чрез плъзгане, почукване и задържане, както и свързване с две устройства едновременно. Слушалките са със сертификация IP54, като у нас се очакват в бял и черен цвят по-късно през месеца. Цената им в Западна Европа е 159 евро.

One thought on “Европейски дебют за слушалките Huawei FreeBuds 5

  • април 14, 2023 at 8:16 am
    Permalink

    Невероятни слушалки изглеждат. Супер добро ревю, благодаря. Чакам с нетърпение да ги видя в магазина и кой зна може да си ги взема. За сега съм голям фенка на freebuds pro и си ги ползвам с голямо удоволствие. Препоръчвам!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *