А1 с гейминг турнири на Aniventure Comic Con 2023

А1 ще организира двудневен маратон от пет гейминг турнира по време на Aniventure Comic Con 2023, който ще се проведе в Inter Expo Center на 8-9 юли. Посетителите на фестивала ще могат да се състезават на едни от най-популярните игри в момента – League of Legends, Clash Royale, Brawl Stars и eFootball. Ще бъде организиран и специален турнир по FIFA23 с награден фонд 2 500 лева, който ще се проведе по 5G ULTRA мрежата на телекома.

Телекомът ще изгради нужната фиксирана мрежа в Inter Expo Center, която ще осигури условия за гейминг по време на Aniventure Comic Con (ACC). Игрите ще се играят на смартфони, конзоли и мобилни компютри, осигурени от Lenovo. Турнирът по FIFA23 ще разчита на конзоли, които ще бъдат свързани в мрежа посредством 5G ULTRA.

Очаква се фестивалът да посрещне по около 10 000 посетители на ден, което означава сериозно натоварване на мобилните мрежи. Допълнително ще бъде изградена Wi-Fi зона, която ще разчита на 5G ULTRA и ще предложи безплатен достъп до интернет за всички посетители на ACC 2023. Всеки потребител, който използва Wi-Fi зоната на А1, ще може да се включи в игра с награда iPhone 14.

Гейминг турнирите ще се проведат в Зала 3 на Inter Expo Center. Участието в тях е безплатно, а записванията започват в 11:00 часа на 8 юли (събота).

A1 ще предизвика посетителите на фестивала да се включат в най-големия мобилен шампионат за годината – A1 Mobile Championship 2023 по време на Aniventure Comic Con. Геймърите трябва да съберат отбор по Brawl Stars или да се включат индивидуално в Clash Royale надпреварата, за да спечелят част от наградния фонд в размер на 5 000 лева.

Другите гейминг турнири в рамките на Aniventure Comic Con включват League оf Legends Challenge, който има общ награден фонд от 1 750 лева, FIFA23 и eFOOTBALL.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *