REDMAGIC има нови геймърски безжични слушалки с отличителен дизайн

REDMAGIC разширява портфолиото си с новите безжични слушалки Cyberbuds DAO TWS, които са налични в международен план. Те идват с оригинален дизайн, RGB ефекти, Bluetooth 5.3 технология на Qualcomm, Qualcomm S5, минимално забавяне от 28 мс и са съвместими с PC, PS4, PS5, Switch и Android смартфони.

Слушалките и зарядната станция имат съвременен прозрачен дизайн, който е подсилен с RGB ефекти и вибрации. Също така, приложението “Goper” е достъпно в PlayStore и скоро ще бъде налично и в App Store, позволява на потребителите да управляват функции като формат на кодека (SBC, AAC, LE Audio, aptX и LHDC 5.0), аудио EQ режими, режими за игра, ефекти на осветление и дори улеснено свързване със смартфон.

Cyberbuds разполагат със сертификация за Hi-Res безжична връзка, 11-мм композитни говорители и активно шумопотискане до 48dB. Системата също така предлага ANC с множество адаптивни и ръчни режими на намаляване на шума. Има и избор между различни звукови режими. Новите слушалки също поддържат режим с ниска латентност, който може да се активира с помощта на донгъла, който се предоставя с продукта. Този режим може да намали латентността до 28 мс. Без донгъла латентността може да бъде намалена до 39 мс. Cyberbuds DAO TWS поддържат и пространствен звук с DTS ефекти.

REDMAGIC Cyberbuds DAO TWS е достъпен в прозрачен сребърен цвят и включва и дизайн със странично плъзгане и стилни RGB ефекти. Издръжливостта с един заряд е до седем часа. Цената на модела е 230 евро, като той е наличен през сайта на компанията с възможност за доставка и в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *