Huawei Fashion Forward – стилни носими устройства фокусирани върху здравето и подходящи за спорт

По време на глобалната премиера вчера под надслов „Wearable Strategy and New Product Launch“, Huawei представи следващата си стъпка в сферата на носими устройства с новата си стратегия „Fashion Forward“, чиято цел е да изведе на ново ниво интеграцията между технологиите и модата.

В Барселона Huawei представи набор от иновативни устройства, включително HUAWEI WATCH GT 4 – най-новото допълнение към популярната серия смарт часовници, TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3, смарт очила HUAWEI Eyewear II , както и HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, включващ първия златен смарт часовник на Huawei, както и чисто новите таблети HUAWEI MatePad с технология PaperMatte.

Амбицията на Huawei да изведе дизайна, грижата за здравето и спортното изживяване на ново ниво

Huawei има за цел да даде възможност на потребителите да персонализират своето здравно и спортно преживяване, без да правят компромис със стила си. Това бележи и ново начало за бизнеса с носими устройства на компанията, тъй като в бъдеще тя ще интегрира трите си основни конкурентни предимства: революционна хардуерна технология, модерни софтуерни алгоритми и по-всеобхватни цифрови здравни услуги.

Стъпвайки на десетилетие опит в областта на иновативните технологии, дизайна и ювелирната изработка, Huawei поставя нови еталони в индустрията. Присъствието на компанията на международния пазар на висококачествени носими устройства спомага за увеличаването на стратегическите инвестиции и изграждането на глобални екосистемни партньорства за предоставяне на персонализирани спортни изживявания и здравословен начин на живот на потребителите по целия свят. Откакто навлезе в сектора на носимите устройства преди 10 години, Huawei е пионер в проследяването на здравните показатели по време на различни активности и е лидер в ключови за индустрията, особено по отношение на живота на батерията, прецизността на измерването и комфорта при носене.

По отношение на дизайна, Huawei включва иновативни материали, множество опции за персонализиране, което прави всяко носимо устройство аксесоар, който допълва уникалния стил на потребителя.

По отношение на здравето, Huawei разбира, че здравето на потребителите е ангажимент 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и се посвещава на непрекъснати иновации, за да предостави по-голям контрол върху него. Доказателство за това са и усилията на компанията да предлага всеобхватни функции за управление на здравето, станали възможни чрез сътрудничество с академични и индустриални партньори, гарантиращи, че здравните данни, които потребителите получават, са не само точни, но и приложими.

Huawei предоставя и все по-голям достъп до спорт и фитнес. Независимо дали сте професионален спортист или човек, който тепърва започва своето фитнес пътешествие, носимите устройства на Huawei са проектирани да направят спорта достъпно и приятно занимание. С пионерски функции като научно базираната HUAWEI TruSportTM система, Huawei превръща носимите устройства в личен треньор, разположен на китката.

Новата стратегия на Huawei започва с представянето на стилната серия HUAWEI WATCH GT 4, HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition и новите TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3, серия от интелигентни устройства, които поставят нова парадигма в носимата естетика.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е най-новото поколение на водещата серия WATCH GT, която въвежда подобрени дизайнерски характеристики с мощни функции за здраве и фитнес. Представени на пазара с размери 46 мм и 41 мм, новите флагмани правят смела крачка напред в модата спрямо класическия дизайн на GT серията, въвеждайки иновативни дизайнерски елементи, като същевременно запазват модерната геометрична естетика на своите предшественици.

Серията също така трансформира фитнес изживяването, въвеждайки подобрени Activity Rings, дебют на изцяло новото приложение Stay Fit и подобрено GNSS проследяване като всички тези функции работят с новата TruSeen™ 5.5+ технология, която носи базирана на AI точност при измерване на различните здравни показатели, вдъхновяваща за по-здравословно и по-добро аз.

HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition е първият златен смарт часовник на Huawei. Демонстрирайки какво означава да разгърнеш пълния си потенциал, той идва със златна рамка и златна корона с 3D трапецовидни шарки, с диамантено гравиране, както и златна PVD титаниева гривна с регулируема катарама тип пеперуда, представяща многопластов и уникален визуален ефект.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 демонстрират балансирана естетика в дизайна с водеща в класа аудио технология, подобрявайки аудио изживяването за потребителите. Слушалките разполагат с гладък стъклен корпус, изработен от нано обработено стъкло, заедно с ултра-слухов двоен драйвер за по-ясни високи тонове и по-добър бас, и подобрен Triple Adaptive EQ за автентично качество на звука.

В допълнение, по време на събитието бяха представени и чисто новите HUAWEI Eyewear II, които предлагат балансирана естетика на дизайна с водеща в класа аудио технология, както и таблетите HUAWEI PaperMatte, които носят тактилно и подобно на хартия изживяване по време на работа.

Сър Мо Фара и Памела Райф са новите посланици на носими устройства на HUAWEI
Памела Райф, световноизвестен инфлуенсър в областта на фитнеса, както и олимпийският, световен и европейски златен медалист сър Мо Фара, бяха гости на събитието по повод представянето на новите устройства в ролята си на посланици на носимите устройства на HUAWEI. „ Невероятно е, че Huawei и аз започнахме нашите фитнес пътувания по едно и също време. През десетте години, през които съм любител на фитнеса, технологиите изиграха изключително важна роля в подпомагането на хората да живеят по-здравословен живот.,” каза Памела, “Huawei е в челните редици на тази иновация, но го прави по наистина страхотен начин. Вълнувам се да бъда част от развитието на компанията и бъдещето.”

След като добавят най-новите устройства в тренировъчната си рутина – серията HUAWEI WATCH GT 4 и HUAWEI WATCH Ultimate, и двете звезди успяват да повишат ефективността си при тренировки и да разбират по-добре здравословното си състояние, като същевременно внасят още повече стил в ежедневното си облекло.

Сър Мо Фара допълни: „ Изводите, които моят треньорски екип и аз успяхме да извлечем от часовниците, се оказаха безценни, докато се състезавах на най-високо ниво. Докато преминавам от професионалния спорт към по-спокойния начин на живот, се вълнувам да изследвам какво може да предложи животът извън пистата, като нося часовниците освен за ежедневни дейности, и за да допълнят моя стил. Те наистина блестят и изглеждат толкова добре, колкото и работят.“

Huawei с радост обявява и серия от програми за фитнес обучение, създадени съвместно с Памела Райф, достъпни ексклузивно чрез приложението Huawei Health. Те ще включват някои от най-известните тренировки на Памела, специално пригодени, за да позволят на потребителите да се възползват максимално от здравните и фитнес функции на своите смарт устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *