Huawei Watch GT 4 с модно ревю на Sofia Fashion Week

На 27, 28 и 29 септември 2023 в хотел „Маринела“ в София ще се проведе 11-тото издание на Sofia Fashion Week, а неговата заключителна трета вечер ще бъде открита с ревю на Global Brands Store, които ще покажат тенденциите за сезон есен-зима 23/24 на редица модни брандове, както и смарт часовника Huawei Watch GT 4.

Световната премиера на серията Huawei Watch GT 4 се състоя наскоро в Барселона под мотото Fashion Forward, a на българския пазар вече са налични три мъжки и три дамски предложения от нея. Всички те ще дефилират на модния подиум на Sofia Fashion Week като акцент към 15 аутфита, аранжирани от стилиста Антон Узунов. на ревюто ще шрисъстват Ивет Лалова-Колио и Орлин Павлов.

6 модела Watch GT 4

По-големите Huawei Watch GT 4 са представени в три разновидности – класическата вградена стоманена гривна, изцяло черен корпус и черна каишка от флуороеластомер, и Rainforest Green GMT дизайн, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани от морето материали. Женските версии са с бялата кожена каишка, бледозлатната миланска плетка, и двуцветния дизайн Piano Key, интегриращ стомана с фини златисти елементи на тялото и верижката.

Верижките и каишките на всички модели са сменяеми и съвместими с такива от други производители.

Sofia Fashion Week ще е и първото място, на което в България ще бъден показан нов, ексклузивен модел смарт часовник от най-висок клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *