Redmi Watch 4 и Buds 5 Pro дебютират в Китай

Redmi представи редица нови устройства в Китай, включително серията смартфони Redmi K70, Redmi Watch 4 и Redmi Buds 5 Pro. В случая ще се спрем на новите джаджи, които в даден момент би трябвало да се появят и в международен план.

Redmi Watch 4 разполага с 1,96-инчов AMOLED екран с резолюция 390 x 450 пиксела и честота на опресняване 60 Hz. Панелът е с максимална яркост до 600 нита и поддържа функцията Always-On display. Това е първият Redmi Watch, който получава корпус от алуминиева сплав и също така е водоустойчив на 5ATM.

HyperOS на Xiaomi покрива софтуерната част, а освен това получавате вградени GNSS позициониране, NFC и Bluetooth 5.3 свързаност. Watch 4 покрива обичайното проследяване на здравето с отчитане на сърдечния ритъм, кислорода в кръвта, съня и стреса. Също така сте подготвени за проследяване на активността с над 150 спортни режима, от които можете да избирате, включително гласово ръководени тренировки и програми за възстановяване.

Watch 4 е снабден с батерия с капацитет 470 mAh, която би трябвало да ви издържи до 10 дни с включен AOD и всички функции за проследяване на здравето или до 20 дни при по-лека употреба. Цената на Redmi Watch 4 е 500 юана (70 долара) в Китай.

Redmi Buds 5 Pro идват с традиционен дизайн и предлагат динамични драйвери с 10 мм високочестотни говорители с керамично покритие и 11 мм нискочестотни говорители с титаново покритие. Поддържат се LHDC 5.0 Hi-Res аудио стрийминг и активно шумопотискане (52 dB).

Buds 5 Pro се сдвояват чрез Bluetooth 5.3, докато специалната версия за електронни спортове се предлага с отделен USB-C 2,4Ghz предавател, който намалява латентността до 20 ms. Комбинираният живот на батерията между слушалките и калъфа за зареждане е 38 часа, като 6,5 часа са в режим ANC и 10 часа без. Redmi Buds 5 Pro се предлагат в черен, бял, син и черно-оранжев цвят с цена 500 юана (70 долара) в Китай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *