Nokia G22 от HMD идва в цвета на 2024 година – So Peach

Смартфонът Nokia G22 вече има нова цветова версия в цвета на 2024 г. – “Прасковен мъх”, So Peach. Цената на този модел е 299 лева.

Смартфонът от G-серията идва със заден капак от 100% рециклирана пластмаса, а батерията предлага до 800 цикъла на зареждане, след които продължава да поддържа 80% от първоначалния си капацитет. Устройството ще получава актуализации на Android за период от 2 години, на сигурността за 3 г., както и удължена, тригодишна гаранция без допълнителни разходи. В кутията на усторйството в България е включен и силиконов кейс от 100% рециклирани материали.

Nokia G22 е първият смартфон Nokia, проектиран да позволява бърза и лесна самостоятелна поправка, без да се налага да бъде оставян в сервиза. HMD Global си партнира с iFixit, за да осигури опцията при необходимост клиентите да получат на достъпни цени ръководства за ремонт и резервни части за подмяна на повреден дисплей, огънат порт за зареждане и изтощена батерия.

Той предлага 6.5-инчов HD+ екран с честота 90 херца и 8MP селфи камера. Заложено е на чипсет Unisoc T606, 4GB RAM, 64/128GB разширяема памет и батерия с капацитет 5000 mAh. Основната камера включва 50MP сензор, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти. Освен това има поставен отстрани четец на отпечатъци, жак за слушалки и идва с Android 12.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *