София ще бъде домакин на конференцията CreaTech Summit South-East Europe 2024

София отново ще бъде център на иновациите и креативността, като домакинства второто издание на международната конференция на креативните индустрии CreaTech Summit South-East Europe. Събитието ще се проведе от 29-и февруари до 1-и март в съвременния център за изкуства “Топлоцентрала”.

CreaTech Summit South-East Europe 2024 ще събере представители на различни креативни индустрии от България и чужбина, включително гейм дивелъпмънт, филмова индустрия, дизайн и имърсив технологии. Организатори на събитието са CreaTech Bulgaria, подкрепени от Иновация Норвегия, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), Столична Община и JA България.

Записването за участие в конференцията е вече отворено и е безплатно. Желаещите могат да се запишат на специалната платформа b2bconnect.bg.

CreaTech Summit South-East Europe си поставя за цел да осъществи широк обществен дебат и да създаде основа за обща стратегия за развитие на културните и творческите индустрии, базирайки се на споделения опит и европейските тенденции. Събитието предлага и възможност за формиране на бизнес и институционални партньорства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *