Yettel си партнира с DXOMARK

Yettel обяви стратегическо партньорство с DXOMARK, водещата международна лаборатория за оценка на качеството на електронни устройства. Като част от партньорството Yettel интегрира оценките на DXOMARK в своя онлайн магазин.

От днес сайтът на Yettel ще показва резултатите от тестовете на лабораторията в три основни категории: камера, дисплей и батерия. Целта е да се помогне на потребителите да вземат по-информирано решение, като същевременно се подчертават силните страни на всеки продукт в конкретните области (напр. качество на снимките или живот на батерията).

Информацията ще бъде достъпна в раздел „Описание“ за всеки смартфон, който се предлага от Yettel и е бил тестван от DXOMARK. Новата възможност допълва пакета услуги на Yettel „Смартфон вселена“, който предоставя експертна грижа за мобилните устройства през целия им жизнен цикъл.

Методологията на DXOMARK се характеризира със своята задълбоченост и приложимост в реалните условия, в които се използва един смартфон. Тя покрива широк спектър от функции и включва както тестове в реална среда, така и лабораторни измервания. Резултатите са представени под формата на точки. Този подход предоставя обективна основа за сравняване на устройства в ключови категории за производителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *