Селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

През април клиентите на А1 могат да вземат нови безжични слушалки на лизинг без оскъпяване. Офертата важи за модели от някои от водещите технологични компании – Samsung, Apple и Huawei. Устройствата, между които клиентите на А1 могат да избират, са Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple AirPods 2 (MV7N2ZM/A), Huawei FreeBuds 5 и Samsung Galaxy Buds FE.

Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо с 15% по-малък размер осигурява удобно носене с добро фиксиране в ушите. Слушалките разполагат със сензорна повърхност за управление на функциите с едно или няколко докосвания, както и възможност за активно шумопотискане (ANC), която вече елиминира повече звуци от околната среда. Въпреки шумопотискащата функция обаче, този модел е снабден и с чувствителен Voice Detect, който от своя страна при долавяне на глас автоматично превключва от ANC режим към Ambient звук. Така не се налага свалянето им, за да чуете събеседника. Samsung Galaxy Buds2 Prо на изплащане с мобилен план Unlimited S са от А1 за 14,94 лева на месец за 24 месеца

Част от селекцията на А1 са и слушалките Samsung Galaxy Buds FE, които са на по-достъпна цена. Tози модел също разполага с функция за изолиране на околните звуци, както и възможности за лесно сдвояване, гласов асистент и събуждане с глас. През настоящия месец Galaxy Buds FE са достъпни на изплащане без лихва за 24 месеца срещу 8,28 лева на месец с план Unlimited S.

Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A са друг модел, който телекомът предлага на изплащане без оскъпяване през целия април. Безжичните слушалки от второ поколение разполагат с двойни микрофони, които автоматично оптимизират параметрите на обработка на звука, и акселерометър, измерващ ускорението по време на движение. Едно зареждане на слушалките позволява до 5 часа слушане на музика, а само 15 минути в специалната кутия с батерия дава до 3 часа време за слушане и до 2 часа за разговори. Моделът е достъпен срещу 11,22 лева на месец без оскъпяване с план Unlimited S от А1.

Huawei FreeBuds 5 е моделът безжични слушалки с един от най-нестандартните дизайни. Те са първите слушалки от китайския технологичен производител с подобна форма, вдъхновена от т.нар. ефект на капката на принц Рупърт. Дизайнът им не само се отличава, но и осигурява продължително използване, тъй като не предизвиква дискомфорт и умора в ухото. FreeBuds 5 разполага с 3 микрофона и алгоритъм за дълбока невронна мрежа (DNN), които подобряват гласа и намаляват страничния шум за по-ясни и чисти разговори. Моделът се предлага на лизинг без оскъпяване за 8,28 лева на месец с план Unlimited S.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *