Умните очила Ray-Ban Meta се сдобиват с интеграция на Apple Music с гласово управление

Meta пусна умни очила в партньорство с Ray-Ban преди време, а сега компанията добавя някои нови функционалности към тях. Това включва по-задълбочена интеграция с Apple Music чрез новата актуализация.

Тъй като Ray-Ban Meta има вградени високоговорители, потребителите могат да слушат музика през тях, по подобие на Bluetooth слушалки. И досега имаше възможност за пускане на песен от Apple Music, но трябваше да направите това ръчно. Сега тази интеграция става по-интуитивна.

С актуализацията, налична за очилата, а също и за приложението Meta View, потребителите могат да свържат своя акаунт в Apple Music директно към умните очила. В резултат на това можете да управлявате Apple Music, без дори да се налага да докосвате телефона си. Всичко е възможно с гласови команди, а има и нов жест, който позволява да докоснете и задържите стеблото на очилата, за да пуснете личната си станция с препоръчани песни.

Когато слушате дадена песен, има и нова гласова команда, с която можете да поискате от очилата да ви кажат името на песента, която се възпроизвежда. В свързана актуализация фърмуер 4.0 на очилата Ray-Ban Meta ги прави съвместими и с WhatsApp и Messenger, така че можете да използвате очилата като видеокамера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *