Специални предложения и подаръци от Теленор и Nokia през януари

През януари Теленор предлага специални пакетни цени и подаръци при покупка на смартфони Nokia. От днес Nokia 2.1 Dual се предлага с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 21.99 и договор за лизинг на устройството за същия период на обща месечна цена от 29,99 лв. с подаръци тон-колонка iFrogz Coda BT и аксесоари по избор на стойност до 36 лв.

От 9 януари до края на месеца, Теленор предлага и смартфон Nokia 7.1 Dual с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 26.99 и договор за лизинг на устройството на обща месечна цена от 49,49 лв., също с подаръци тон-колонка iFrogz Coda BT и аксесоари по избор на стойност до 36 лв.

До края на януари, подарък тон-колонка iFrogz Coda BT ще получат и всички клиенти на Теленор, които подпишат абонаментен договор и закупят в брой или получат на лизинг смартфон от останалите модели на Nokia, предлагани от оператора. Предложенията са валидни за настоящи и нови клиенти на Теленор до 31 януари 2019 г. или до изчерпване на количествата от съответните модели смартфони, устройства и аксесоари, като при покупка с услугата „Купи онлайн“ се прилагат условията, посочени на страницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *