SteelSeries и Red Moon Workshop представят лимитираната серия аксесоари Neon Rider

SteelSeries представи новата си серия гейминг оборудване Neon Rider, която е стилизирана по скина за CS: GO на Red Moon Workshop. Серията включва проектирани от Neon Rider мишка Sensei Ten и Qck L и QcK Prism XL подложки за мишки.

Sensei Ten Neon Rider Edition

Sensei Ten Neon Rider Edition използва сензор TrueMove Pro, който е проектиран от SteelSeries и PixArt. Той предлага скорост от 18 000 CPI и 450 инча в секунда (IPS). TrueMove Pro също така осигурява разширено проследяване на наклона като стабилизира проследяването на мишката по време на резки или ъглови движения. Sensei Ten Neon Rider Edition ще е наличен в ограничени количества, като всяка мишка ще има собствен уникален идентификационен номер.

Моделът се предлага за предварителна поръчка в Amazon за 79.99 долара, като се очаква да е наличен от 12 май и през сайта на компанията.

QcK L Neon Rider Edition

QcK L Neon Rider Edition е подложка за мишка с размер 450 х 400 х 2 мм, украсена с отличителния стил на Neon Rider skin. В нея е използван ексклузивният плат QcK от микро тъкани за максимален контрол и оптимизиран както за проследяване на ниски, така и на високи CPI. QcK е издръжлив и се мие. Падът ще бъде наличен на 12 май на SteelSeries.com срещу 19.99 долара.

QcK Prism XL Neon Rider Edition

QcK Prism XL Neon Rider Edition е 900 x 300 x 4 мм подложка за мишка с двузонова RGB осветеност. Светлинната система е захранван от SteelSeries Engine, което означавам че може да бъде персонализирана и синхронизирана с други устройства. Подобно на Sensei Ten Neon Rider Edition, всяка QcK Prism XL Neon Rider Edition подложка ще бъде индивидуално номерирана. Тя ще бъде налична от 12 май за 69.99 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *