Теленор раздава награди в новата си кампания през MyTelenor

Всеки ден между 7 юли и 7 август 2020 г., потребителите на мобилното приложение MyTelenor могат да участват в новата кампания „Колелото на късмета“ и да спечелят селфи стикове, отстъпки за покупка на смартфони, екшън камера GoPro Hero 8 Black и аксесоари, както и пакети с допълнителни мегабайти за мобилен интернет.

В кампанията могат да участват всички клиенти на абонаментните планове на оператора, както и клиентите на предплатени услуги, презареждали картата си в последните 3 месеца. За целта те трябва да имат инсталирана версия 2.3.0 или по-нова на приложението MyTelenor и да са се регистрирали в него. Желаещите да участват могат да го направят като изберат банера на кампанията на началната страница на приложението, който отвежда към играта. Тя представлява „Колело на късмета“, което желаещите да участват могат да „завъртят“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки потребител на MyTelenor може да участва по веднъж дневно.

Всички участници в кампанията, които са клиенти на абонаментните планове на Теленор ще бъдат включени и в томбола за комплект смартфон и смарт ALCATEL 3X 2019 + Thomson 43 Smart TV, докато клиентите на предплатени услуги ще участват в томбола за умна гривна Xiaomi Mi Band 4. Всяко „завъртане“ на колелото се счита за едно участие в томболата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *