Отстъпки на телефони и аксесоари от Теленор през февруари

През февруари Теленор предлага отстъпки за избрани смартфони и аксесоари. До 28 февруари всички клиенти на оператора ще могат да избират и закупуват на гореща цена между над 20 различни модела смартфони и аксесоари.

В списъка с мобилни телефони с отстъпки са модели като Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB, Huawei P40 Pro Plus 512GB и Redmi Note 9 128GB. От промоционалните условия могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на Теленор при сключване на 24-месечен договор с план Тотал+ 23.99 лв. или по-висок, както и при закупуване в брой и на лизинг. Смартофните могат да бъдат закупени в магазините на Теленор.

Списъкът с намаления на аксесоари включва камерата GoPro Action Camera Hero 8 Black, смарт часовникът Fitbit Versa2 Sp. Edition NFC, аудиосистемата TCL TS5000 2.0CH Home Theater, безжични слушалки Huawei FreeBuds 3 CM-H3, както и други.

Смарт часовниците могат да бъдат предоставени с или без план Тотал+, при закупуването им в брой, на лизинг или при допълнителен лизинг. Останалите аксесоари могат да бъдат предоставени само на свободна цена или с допълнителен лизинг. Всеки от аксесоарите може да бъде закупен както от магазинната мрежа на Теленор, така и от електронния магазин на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *