Нова система за безжично видеонаблюдение от Tenda

Новият четириканален комплект за безжично видеонаблюдение на Tenda K4W-3TC вече е достъпен и в България. Той се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 330 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели. Използвани са независим Wi-Fi чип на ниво рутер, двойни антени за усилване на сигнала и технология за безжично предаване за стабилен и силен сигнал.

Системата е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава през до 3 стени на закрито. Обновената 3MP (2304 x 1296) HD камера заснема ясно изображение за наблюдение.

След като бъде включен, NVR автоматично търси, намира и добавя камери, без необходимост от допълнителни ръчни настройки. Снабдена с два прожектора и две инфрачервени светлини с високочувствителни сензори за изображение, системата осигурява нощно виждане.

При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE.

Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *