DJI Mini 3 Pro включва редица подобрения, но на висока цена

Споделете публикацията:

DJI има ново поколение на най-компактния си дрон, който включва значителни подобрения, но и по-висока цена. Mini 3 Pro има нов дизайн, 4K60 видео, по-голям сензор, по-голяма бленда, сензори за избягване на препятстване и опция за по-голяма батерия.

Mini 3 Pro е с цена 739 евро, но без дистанционно, като с тази добавка достига до 829 и 999 евро в зависимост от това кое дистанционно е включено. Увеличението на цената спрямо предходния модел е значително.

Иначе Mini 3 Pro тежи под 250 гр. и възможност за завъртане на гимбала на 90 градуса за вертикални снимки и видео. Сензорът е по-голям 1/1.3“ с възможност за запис на видео в резолюция до 4K при 60fps и HDR при 4K и 30fps. Заснеманите снимки са до 48MP, като има бленда f/1.7. последната черта е от голямо значение при снимане в слаба околна светлина.

Mini 3 Pro има сензори за избягване на препятствия, което позволява използването на автономни режими на полет. Включително Spotlight 2.0, Point of Interest 3.0 и ActiveTrack 4.0. Има и други интелигентни режими като MasterShots.

Mini 3 Pro идва с две опции за батерия, стандартна за до 34 минути полет с един заряд, и Intelligent Flight Battery Plus за до 47 минути. DJI пуска и ново дистанционно – DJI RC. То представлява по-олекотена и орязана версия на DJI RC Pro. Дистанционното включва 5.5-инчов екран с яркост 700 нита и премахва необходимостта от смартфон.

Комплектът Fly More Kit струва 189 евро и предлага две допълнителни Intelligent Flight батерии (стандартните).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.