Paysafe стартира стажантска програма за финанси

През месец юли тази година Paysafe стартира стажантска програма за финансисти с продължителност дванадесет седмици. Участие в нея може да вземе всеки, обучаващ се в последен курс или вече завършил академична специалност в областта на финансите, счетоводството или сходна сфера. Тя е подходяща за хора без или с малко опит, които искат да се обучават в реална работна среда.

Програмата е платена и се осъществява на хибриден принцип – стажантите ще имат възможност да се потопят в културата на Paysafe, прекарвайки част от работните дни в офиса, но също така ще им бъде предоставена опция за частична дистанционна работа. Целта на стажа ще бъде да запознае младите професионалисти с работата на различните финансови функции в компанията, сред които Accounts Payable, Financial Reporting, Reconciliations, Management Accounting.

Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от вече над 1 400-те служители на Paysafe в София и Варна.

Кандидатстването за програмата вече стартира и ще продължи до 06 юни 2022 г. и е отворено за специалисти базирани в София или Варна, а самият стаж започва на 04 юли 2022 г. Одобрените кандидати ще бъдат информирани своевременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *