„Бащата на булката“ с Анди Гарсия е номер 1 в HBO Max в света и у нас

Романтичната комедия на Warner Bros с Анди Гарсия и Глория Естефан, „Бащата на булката“, е най-голямата филмова премиера на HBO Max, макар да е заглавие, създадено за директно пускане в стрийминг платформата. „Бащата на булката“ е заглавие номер 1 в HBO Max по целия свят през първите дни след премиерата си миналия четвъртък, 16 юни. Филмът е на първо място и в платформата у нас, следван от Фантастични животни: тайната на Дъмбълдорф и Семейство Адамс 2.

Новата екранизация с латиноамерикански прочит по едноименния роман на Едуард Стрийтър е първото лятно заглавие от специално създаваните за стрийминг платформата филми под марката Made for Max. Филмът събира в общ проект двете звезди, за първи път от 20 години, заедно с изключително популярните за испаноговорящата публика по света – актьора и певец с близо 5 милиона последователи Инстаграм Диего Бонета, като младоженеца и Педро Дамян, който играе неговия баща.

Анди Гарсия и Глория Естефан влизат в ролите на отдавна женените Били и Ингрид, които са пред развод. Когато голямата им дъщеря София се прибира в Маями и новините, които носи оставят на заден план желанието им да споделят решението си за раздяла. София ги запознава с годеника си Адан и обявява плановете им за бърза сватба и съвместен живот в Мексико. Това завихря поредица от комични случки и борба между традициите и авторитетите в двете семейства, на фона на превара с времето за организацията на идеалната сватба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *