Logitech представи наследниците на G502

Logitech анонсира G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS, най-новите версии на популярната геймърска мишка. G502 X идва с лек редизайн на формата на G502 като включва хибридните опто-механичните суичове LIGHTFORCE.

LIGHTFORCE е микросуич технология, която комбинира предимствата на оптичните суичове с усещане за кликване. Оптичните суичове предлагат висока скорост и производителност, и добра надеждност през целия живот на мишката. Хибридните суичове осигуряват надеждно оптично задействане с ултра ниска латентност, комбинирано с отчетливи механични кликове с обратна връзка.

G502 X предлага реверсивен, сменяем бутон за промяна на разделителната способност (DPI), за да пасне на много широк набор от размери на ръцете и типове захвати, препроектирано скрол колелце с висока стабилност и намалено тегло, което запазва иконичното двойно хипер бързо безкрайно скролиране и прецизните стъпкови режими, USB-C зареждане за безжичните версии и тънък екзоскелет на стените за намаляване на теглото и максимална здравина.

G502 X идва с високо прецизен геймърски сензор HERO 25K, който предлага 1-1 съотношение на точността на ниво под микрон и нулево изглаждане, филтриране или ускорение.

При запазване на активността и производителността, но без кабел и в комбинация с LIGHTFORCE, времената за реакция са 68% по-бързи в сравнение с предишното поколение. Безжичният протокол LIGHTSPEED също е обновен и позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник, посредством инструмента Device Pairing Tool в G HUB. Играчите могат да избират да изполват G502 X със същия приемник като на геймърските клавиатури Logitech G915, G915 TKL или G715.

В допълнение, линията G502 X е съвместима с безжичните подложки Logitech G POWERPLAY за неограничен живот на батерията без кабели.

Моделът G502 X PLUS идва с LIGHTSYNC RGB със светлина от 8 светодиода, която може да се персонализира и да се адаптира по време на играта, предлага ефекти при включване и изключване, и оптимизация на батерията чрез засичане на активна игра.

И трите мишки са налични в черен и бял цвят. Препоръчителните цени са от съответно 179,99 лв., 289,99 лв. и 329,99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *