Yettel дава 1 г. безплатна застраховка за флагманите Galaxy S23

Почитателите на Samsung, които през март изберат от Yettel най-новите модели от серия Galaxy S, ще получат 1 година безплатна застраховка от телекома. Моделите идват със защита Смартфон протект+, с която новите собственици на Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 ще могат да бъдат спокойни в случаи на счупване, намокряне, злонамерена повреда и дори кражба на телефона.

Припомняме, че телекомът дава и 3-годишна удължена безплатна гаранция за всички смартфони. Освен това, клиентите имат възможност да сключат и застраховка за устройството си, която включва както случайна повреда – като счупване на екрана, или умишлена такава, причинена от някой друг, така и кражба. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ.

Всеки клиент има право на до 2 одобрени щети в рамките на 12 месеца, а заявяването на щета е максимално улеснено – с телефонно обаждане на номер 123. При нужда от ремонт или подмяна на апарата, клиентите получават и експертна помощ в собствен оторизиран сервизен център на Yettel. Той обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони с оригинални части, а клиентите с договор за мобилни услуги могат да вземат резервен смартфон за времето, в което оставят устройството си за ремонт.

Моделите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 работят със специален чип Snapdragon 8 Gen 2, разработен за Galaxy, като резултат от тясното сътрудничество на Samsung с Qualcomm. Galaxy S23 Ultra предлага най-модерната камера на Galaxy и е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със значително оптимизиран Adaptive Pixel с 200MP сензор с невероятна прецизност. Има 6,8“ екран и пренася възможностите на Note серията на SAMSUNG в S флагман благодарение на стилуса S Pen. Резолюцията му е QHD+, а мощната конфигурация се подхранва от голяма 5000mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично.

В Galaxy S23+ и Galaxy S23 емблематичната камера на Galaxy също е оптимизирана. При Galaxy S23+ е с три сензора, оглавявани от 50 MP основен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с възможност за 3х оптично увеличение. Има голям 6,6“ екран и 4700 mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично. SAMSUNG Galaxy S23 5G разполага с 6,1-инчов екран, а камерата е с характеристиките на Galaxy S23+. Батерията му е 3900 mAh, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжичен път.

Промоционалната оферта е в сила до края на март при покупка на устройство от серията Samsung Galaxy S23 в брой или на изплащане в онлайн магазина на Yettel и в цялата търговска мрежа заедно с план Total Unlimited по избор и договор за 24 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *