Yettel с онлайн отстъпки до 300 лв. за iPhone 13

Yettel стартира промо седмица на iPhone 13 в своя онлайн магазин. До 28 август телекомът предлага на своите настоящи и нови клиенти отстъпки до 300 лв. за апаратите от актуалната серия.

За да вземат избрания модел на по-ниска цена, потребителите трябва да направят покупката през сайта на оператора в брой, като въведат промокод IPHONE13. С него всички версии на iPhone 13 Mini са със 150 лв надолу, апаратите iPhone 13 поевтиняват с 200 лв., цените на Pro версията падат с 250 лв., а всички разновидности на iPhone 13 Pro Max са с отстъпка от 300 лв. Предложението е валидно за частни клиенти при сключване на договор за мобилни услуги с Тотал +, Тотал Макс или Тийн за 24 месеца.

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max могат да се похвалят с усъвършенствана професионална камера, Super Retina XDR дисплей с ProMotion и още по-добър живот на батерията. За висока производителност е заложено на чипсет Apple A15 Bionic. iPhone 13 и iPhone 13 mini се с подобрена система с двойна камера, елегантен и издръжлив дизайн и също с A15 Bionic.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *